BLOG

 • DE BALTIC SEA RALLY, deel 2 staat online

  DE BALTIC SEA RALLY, deel 2 staat online

  Deel 2 van onze trip naar het noorden staat online. Geniet mee met ons van de prachtige natuur. Via deze link ga je naar het verslag.

 • De Baltic sea rally, één woord fantastisch!

  De Baltic sea rally, één woord fantastisch!

  Starten in Hamburg waar we vanuit De Klinge probleemloos naartoe zijn gereden. In totaal stonden er 117 teams aan de start. Als je het eerste deel van het verslag wil lezen dan kan je dat via deze link!

 • Het begint echt wel te korten nu

  Het begint echt wel te korten nu

  Met nog minder dan twee weken te gaan alvorens we starten in Hamburg kunnen we stellen dat we in de laatste rechte lijn zitten voor ons winters avontuur. Wellicht hebben we het al eerder gezegd maar deze trip vraagt toch meer voorbereiding dan onze trip door de Alpen. De bestikkering is ondertussen aangepast door Promo.be.…

 • Winter voorbereidingen

  Winter voorbereidingen

  Met onze winterrally in het vooruitzicht dienen er nog een aantal aanpassingen te gebeuren. We rijden in totaal een kleine 9000km waarvan een groot deel in de sneeuw. Het is dan ook algemeen geweten dat het zicht in de sneeuw beter is met geel licht. Dus onze mistlichten zijn nu vervangen door gele exemplaren.

 • Tweede verslag staat online!

  Tweede verslag staat online!

  Ons tweede en laatste verslag van onze roadtrip staat online. Neem dus zeker eens een kijkje en zie ook eens naar de beide filmpjes die ertussen staan. Je surft er direct naartoe via deze link.

 • Eerste verslag staat online!

  Eerste verslag staat online!

  Ons eerste verslag van de twee staat online. Nemen jullie een kijkje naar onze avonturen?

 • Een chocolade LAND rover

  Een chocolade LAND rover

  Omdat we jullie ook iets in de plaats willen geven voor je sponsoring kan je vanaf nu LAND ROVERS in chocolade kopen bij House of Chocolate in De Klinge. De auto kost 5 euro waarvan House of Chocolate 2,5 euro aan het goede doel schenkt! Dus laat jullie warme hart zien en koop chocolade!! Hierbij…

 • Klaar om te vertrekken

  Klaar om te vertrekken

  De belettering is netjes aangebracht door Ivo van Promo.be en de auto is er klaar voor. Dus volg ons zeker via de social media kanalen.

 • Bij Promo.be

  Bij Promo.be

  Big George staat geduldig te wachten bij Promo.be tot de 27 sponsors hun stikkers worden aangebracht. Binnenkort een update mét de bestikkering.

 • Yes, erdoor. Nu reclame!

  Yes, erdoor. Nu reclame!

  Yes, we kunnen er weer een jaartje tegen.De fusees zijn vervangen, de handrem aangespannen en op de keuring waren ze content. Meer moet dat niet zijn. Big George kan nu naar Promo.be voor de belettering.

 • Het kan niet altijd prijs zijn

  Het kan niet altijd prijs zijn

  Daar waar Big George vorig jaar probleemloos door de keuring ging liep het dit jaar iets minder vlot. Afgekeurd voor de handrem en een fusee met speling erop. Dus moesten we weerom aan de slag. De handrem bijstellen viel eigenlijk wel mee. De fusee vervangen was pure hel, een chance dat Dieter van team Gonzo…

 • Koen & Hilde van Holdamhoeve

  Koen & Hilde van Holdamhoeve

  Via onze posts zullen we op regelmatige tijdstippen foto’s en korte tekstje met jullie delen. Hier zien jullie alvast een foto van Koen & Hilde bij Big George