Het begint echt wel te korten nu

Met nog minder dan twee weken te gaan alvorens we starten in Hamburg kunnen we stellen dat we in de laatste rechte lijn zitten voor ons winters avontuur. Wellicht hebben we het al eerder gezegd maar deze trip vraagt toch meer voorbereiding dan onze trip door de Alpen.

De bestikkering is ondertussen aangepast door Promo.be. Uiteraard hopen we dat Big George deze kleine 9000km probleemloos zal doorstaan maar we hebben ons toch wel voorzien op eventuele probleempjes.

We hebben van Auto Electro Andries bvb een reserve starter en alternator meegekregen.

Maar misschien nog belangrijker, we hebben een Tommeke mee. En Tommeke is een beetje onze talisman, hij zit namelijk in Team Gonzo. Team Gonzo is het Team waarmee we samen deze rally rijden en Tommeke is namelijk eigenaar van garage Euroster. En wat is er nu handiger dan een garagist bij je te hebben op zo een trip :-).

Buiten noodproviand (ja we weten dat het er niet al te gezond uitziet) hebben we nog tal van andere voorzieningen.

Zo zie je hierboven een kinetisch sleeptouw. Dat is een dikke koord van 8 meter lang die je kan gebruiken om bvb een auto ergens uit te slepen mocht die vast komen te zitten. We nemen ook PMR radio’s mee, is stukken handiger dan altijd met een GSM te bellen.

We hebben een sneeuwshop mee maar ook slaapzakken voor mochten we ergens vast komen te zitten en onverhoopt in de auto moeten overnachten. De foto hierboven toont de huidige temperaturen in de regio waar we doortrekken. We hebben ons dus ook voorzien van thermisch ondergoed, goede handschoenen, mutsen, truien enz…

Ons volgen vinden we fijn uiteraard. Dat kan via onze Facebook en uiteraard ook via onze Instagram

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *